Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tallers de prevenció de l'assetjament als casals d'estiu de la Seu d’Urgell

Tallers de prevenció de l'assetjament als casals d'estiu de la Seu d’Urgell

La primera sessió s’impartirà aquest divendres vinent, 8 de juliol, a alumnes que han cursat 5è i 6è de primària. La formació va a càrrec del psicòleg Miquel Alet Torres
Infants jugant (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
06/07/2022 19:30

Aquest divendres, 8 de juliol, s’impartirà el primer taller de prevenció de l’assetjament als diferents casals d’estiu que tenen lloc a la Seu d’Urgell. L'activitat, a càrrec del psicòleg Miquel Alet Torres, s’adreça principalment a alumnes que han cursat 5è i 6è de primària.

Els tallers, que finalitzaran el 4 d'agost, volen ser una proposta de sensibilització a través del visionat crític de documents gràfics i experiències, que s'alternaran amb dinàmiques de reflexió i posicionament de punts de vista personals i grupals. Hi participaran el Casal Municipal, el programa esportiu municipal ‘A l’Estiu, tot l’Esport’, Pixies, Languedor i el Servei d’Intervenció Socioeducativa. 

La iniciativa sorgeix del treball previ que es realitza amb l’alumnat de secundària dins del Pla de Prevenció de l’Assetjament en edat escolar a la Seu d'Urgell. Ara a l’estiu es durà a terme aquesta experiència amb l’alumnat de cicle superior de primària, per valorar posteriorment el fet d'introduir durant el curs activitats d'aquest tipus en aquesta franja d’edat.

Objectius dels tallers

Els objectius d’aquests tallers són valorar les diferències, defensar els propis criteris, protegir-se de les faltes de respecte, entendre els perills de la xarxes socials, comprendre el grup d’iguals i el suport mutu i promoure les bases de la defensa pacífica com a solució de conflictes.

Organitzadors

Els tallers s’organitzen des del Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell i el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives, finançat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència, a través dels fons Next Generation.

Mostrar formulari de contacte