Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tallers gratuïts a l'Oficina Jove per potenciar habilitats personals

Tallers gratuïts a l'Oficina Jove per potenciar habilitats personals

Les sessions, els propers dies 18 i 20, volen ajudar a fomentar l'autoestima per promocionar-se a nivell personal. L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia
Tallers d'habilitats personals a l'Oficina Jove
11/12/2017 17:48

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) ofereix aquesta setmana vinent tres tallers gratuïts adreçats a joves de 14 a 25 anys amb l’objectiu d’aprendre a potenciar les habilitats personals a través d’una metodologia dinàmica. 

Dilluns 18 de desembre tindrà lloc el taller ‘Jo puc, tu pots’, sobre motivació personal, que s’iniciarà a les 11 del matí, de dues hores de durada. S’impartirà al Centre Cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. Aquest taller té l’objectiu d’estimular i identificar la motivació personal, aprenent estratègies i reflexionant sobre el pensament positiu.

Dimecres 20 de desembre s’impartiran els altres dos tallers. Al primer, ‘Jo sento, em sents?, es treballaran les pròpies emocions, tot identificant-les, gestionant-les i saber-les expressar. També s’aprendrà a sensibilitzar sobre la importància de l’assertivitat, la comunicació i la interrelació. La formació s’iniciarà a les 11 del matí, tindrà una durada de dues hores i també s’impartirà al Centre Cívic l’Escorxador.

Pel que fa al segon taller ‘Selfie’, que es farà al CETAP-Telecentre del centre Cultural Les Monges, es treballarà l’autoestima, l’autoconcepte i l’autoimatge amb l’objectiu de sensibilitzar als participants de l’ús assertiu de la seguretat personal a través de l’autoavaluació. S’iniciarà a 2/4 de 4 de la tarda.

Tots tres tallers són gratuïts però cal fer inscripció prèvia per participar-hi a l’enllaç http://bit.ly/tallersOJAU17.

Mostrar formulari de contacte