Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tallers gratuïts de Poetry Slam a Organyà

Tallers gratuïts de Poetry Slam a Organyà

La proposta, que compta amb la col·laboració de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, s'adreça a joves de 13 a 30 anys. El projecte finalitzarà amb un espectacle final, emmarcat en la Fira del Llibre del Pirineu

Pirineus Creatius
Pirineus Creatius
14/08/2017 11:56

L’Ajuntament d’Organyà acull aquest mes d'agost, amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, tallers gratuïts de 'Poetry Slam', organitzats per l'entitat Pirineus Creatius. La proposta, adreçada a joves de 13 a 30 anys, culminarà amb un espectacle final el 2 de setembre, que s'emmarcarà en la Fira del Llibre del Pirineu.

El projecte té com a objectiu principal desenvolupar un espai de creació artística per a les persones joves, promoure la cultura i potenciar la seva participació activa, tan social com culturalment. Els tallers començaran el dia 22 d'agost i seran impartits per Joan Hernández (director d'Escena Nacional d'Andorra, actor i director, pedagog teatral), Andreu Escales (poeta), Dasha Lavrinienko (facilitadora en educació no-formal) i Mariona del Carmen (ballarina i percussionista, professora de percussió tradicional a l’Escola Folk del Pirineu).

L'activitat inclou una part de cohesió grupal per establir la base per al treball posterior, un taller d'eines de creació poètica, de lectura i una mirada als diferents gèneres de la poesia des del punt de vista històric. També s'inclou un taller d'energia escènica, treball de cos, veu, dicció i ritme: la part musical de la formació. La feina finalitzarà amb la posada en escena final de tot allò que els participants hauran creat durant les sessions.

Per poder participar en els tallers s'ha d'enviar abans del 15 d'agost un correu electrònic a . Hi haurà transport gratuït per anar a Organyà. Les places són limitades. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de Pirineus Creatius.

Mostrar formulari de contacte