Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Taurus crearà més de cent llocs de treball amb l'entrada al mercat de la fotovoltaica d'autoconsum

Taurus crearà més de cent llocs de treball amb l'entrada al mercat de la fotovoltaica d'autoconsum

L'empresa de l'Alt Urgell preveu instal·lar panells solars en 5.000 llars en dos anys i facturar uns 35 milions d'euros amb les energies renovables
Centre de Taurus a Oliana (Foto d'arxiu/ACN)
10/05/2021 13:17

Taurus Grup ha entrat al negoci de les energies netes creant la marca Taurus Renovables, que vol "democratitzar i fer accessibles les instal·lacions de panells solars d'autoconsum", segons ha indicat la companyia en un comunicat. L'objectiu és que unes 5.000 llars disposin de plaques fotovoltaiques al 2023 i facturar uns 35 milions d'euros en aquest període. A més, es preveu crear entre 100 i 150 llocs de treball, entre els directes i els indirectes.

L'empresa indica que el sistema que promou representa un estalvi de fins a un 70% en la factura del subministrament elèctric i s'amortitza en un termini d'entre 3 i 5 anys. Els kits que ofereix Taurus es poden instal·lar tant en habitatges particulars com en comunitats de veïns.

Des de la companyia asseguren que per menys de 5.000 euros es poden col·locar panells de darrera generació de 3,6 KW i arribar a instal·lacions de 10KW per uns 13.000 euros. Pel que fa a la garantia, és de 10 anys en els inversors elèctrics i de 25 en les plaques solars.

Fundada al 1962, Taurus Group és una de las principals empreses del sector del petit electrodomèstic i té presència en més de 120 països.

Mostrar formulari de contacte