Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Teatre a la Seu amb 'Petita mort', d'El Celler d'Espectacles

Teatre a la Seu amb 'Petita mort', d'El Celler d'Espectacles

L'obra, escrita per David Plana, tracta el replantejament de la vida de dues persones a partir d'un fet accidental La representació serà aquest dilluns, dia 8, a les 7 de la tarda a la Sala de Sant Domènec

'Petita mort'
'Petita mort'
05/12/2014 16:05

La Sala de Sant Domènec acollirà aquest dilluns dia 8, a les 7 de la tarda, la representació de l'obra de teatre 'Petita mort', a càrrec de la companyia El Celler d'Espectacles. Les entrades, al preu de 5 euros, es poden comprar a l'oficina de turisme de l'Espai Ermengol. El preu de l'entrada és de 5 euros.

Aquesta comèdia ha estat escrita per David Plana, guionista de la popular sèrie de TV3 'La Riera'. l'interpreten Cristina Rodríguez i Xavier Iglesias, dirigits per Emili Baldellou.

L'eix argumental de 'Petita mort' és un malentès accidental que provoca el replantejament de la vida de dos individus aparentment feliços. L'obra tracta en to de comèdia de les pors davant la vida i la mort. El primer tema el personifica una noia que s'ha preparat per exercir una feina però que quan arriba el moment, es desmunta i ho fa fatal. I el segon, un home que, per error, es veu enfrontat a una desaparició imminent i que no pot pair-ho de cap manera.

Mostrar formulari de contacte