Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Teatre de Festa Major aquest dijous a la Seu amb l'obra 'T'estimo, però no tant!'

Teatre de Festa Major aquest dijous a la Seu amb l'obra 'T'estimo, però no tant!'

Es tracta de la versió catalana, actualitzada i revisada, d’una de les comèdies més exitoses de José Luís Alonso de Santos, 'Pares y Nines'. Les entrades anticipades estan disponibles a l'Espai Ermengol al preu de 12 euros

Teatre de Festa Major
Teatre de Festa Major
25/08/2016 10:45

El programa de les activitats prèvies de la Festa Major de la Seu d'Urgell proposa per aquest dijous l'obra de teatre T'estimo, però no tant!, que es podrà veure a la pista polivalent de la zona esportiva municipal a partir de les deu de la nit. Les entrades anticipades estan disponibles a l'Espai Ermengol al preu de 12 euros.

T’estimo, però no tant! és la versió catalana, actualitzada i revisada, d’una de les comèdies més exitoses de José Luís Alonso de Santos, Pares y Nines. En aquesta obra, una versió en català de Miquel Murga, els protagonistes són en un apartament de l’Eixample de Barcelona, en el qual el públic reconeixerà tots i cadascun dels referents que s’exposen enmig de diverses històries de conflictes i relacions.

Els papers del Fede, informàtic, i el Robert, un professor d’institut en atur, els interpreten Josep Linuesa i Ferran Castells, que són dos amics que comparteixen pis de forma eventual i que, a més, també comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present. Tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona: la Nines (personatge protagonitzat per Mònica Corral), una veïna molt més jove que ells que els fa anar de bòlit.

La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d’embolics i malentesos que complicaran la seva relació actual i els portaran a viure escenes d’autèntica bogeria que compliquen la trama, sempre en to de comèdia.

Mostrar formulari de contacte