Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Teatre fòrum a la Seu sobre la campanya 'No és no'

Teatre fòrum a la Seu sobre la campanya 'No és no'

La posada en escena i el debat seran aquest dissabte a les 6 de la tarda al Centre Cívic l'Escorxador. A Montferrer, el grup infantil i juvenil de Trobada Teatre representa aquest cap de setmana les obres 'El noi valent' i 'L'agència d'informes'
25/05/2018 12:50

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell, en col·laboració amb l'associació Dones Feministes i el SIAD, organitza aquest dissabte un teatre fòrum en el marc de la campanya 'No és no. A l'Alt Urgell: festes lliures de masclisme'. L'activitat es farà a les 6 de la tarda al Centre Cívic l'Escorxador de la Seu.

Segons han avançat des de l'OJAU, durant la jornada es vol ajudar a "buscar respostes alternatives a les situacions d'opressió que es plantegin". La conducció de l'acte, que inclourà un debat posterior, serà a càrrec de l'entitat Pirineus Creatius. Les escenes que es mostraran han estat creades per Aina Flix, Andreu Vilaró, Berta Alriols, Dídac Láinez, Esther Puig, Gerard Castillo, Jana Fité, Laia Majoral i Maria Vidal, que també en faran la representació.

Les impulsores del teatre fòrum han explicat que l'objectiu que persegueixen és "sensibilitzar mitjançant el teatre" i "que cadascú aporti el seu punt de vista" sobre on s'han de posar els límits en espais d'oci com per exemple les festes majors i com es pot evitar situacions d'agressió.

Teatre a Montferrer

D'altra banda, aquest cap de setmana també hi ha teatre a Montferrer. El grup infantil i juvenil de companyia Trobada Teatre presenta les obres 'El noi valent' i 'L'agència d'informes'. Les representacions seran a la sala d'actes de l'Ajuntament de Montferrer i Castellbò, aquest dissabte i diumenge; tots dos dies, a les 6 de la tarda.

En una entrevista a RàdioSeu, la directora de Trobada Teatre, Joana Mallafré, ha explicat que les obres estan pensades per a les dues franges d'edat que les representen. La primera és un conte infantil fantàstic amb cavallers, dracs i princeses, mentre que la segona se situa en una agència que busca informació sobre una persona que tothom coneix però de qui ningú no vol aportar dades. Tant el grup infantil com el juvenil compten amb sis membres cadascun.

  • Teatre fòrum 'No és no'
  • Trobada Teatre

Mostrar formulari de contacte