Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Teresa Colom continua difonent la seva poesia al món

Teresa Colom continua difonent la seva poesia al món

L'autora pirinenca participarà el mes vinent al Festival Internacional de Medellín Aquesta primavera ja ha estat en certamens poètics de Dinamarca, Finlàndia i França

Teresa Colom
Teresa Colom
14/06/2010 16:24

Teresa Colom continua donant a conèixer la seva poesia arreu del Món. La poetessa nascuda a la Seu ha estat convidada a participar d'aquí a un mes al Festival Internacional de Poesia de Medellín (Colòmbia).

El certament se celebra del 8 al 17 de juliol, si bé per temes d'agenda Colom només hi podrà ser fins al dia 13. La seva participació constarà de quatre lectures els dies 9, 10, 11 i 12 de juliol. A més a més, la invitació l'aprofitarà per presentar una desena de poemes traduïts al castellà.

El de Medellín és un festival de renom on s’hi conviden poetes de tot el món. Està convocat i organitzat per la revista Prometeo, fundada el 1982 i amb 85 números editats fins ara. Aquesta n'és la vintena edició. A la cita colombiana s'hi programen lectures de poemes, conferències, diàlegs amb el públic, tallers de poesia, exposicions, performances, cicles de cine i diversos concerts, amb accés lliure i gratuït.

Cal recordar que, aquesta primavera, Teresa Colom ha participat en festivals de poesia de Dinamarca, Finlàndia i França. La poetessa representa Andorra a través de l'Institut Ramon Llull, que treballa per difondre els autors catalans arreu del món.

Mostrar formulari de contacte