Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tiurana organitza aquest diumenge el 2n Festival de Contes

Tiurana organitza aquest diumenge el 2n Festival de Contes

Les activitats començaran a les onze del matí i acabaran a les vuit del vespre El programa inclou contacontes, lectures, tallers, presentacions, un mercadet literari i una visita guiada

Ruta dels Estanys Amagats - Mapa
Ruta dels Estanys Amagats - Mapa
14/09/2011 11:02

Tiurana organitza aquest diumenge, 18 de setembre, el 2n Festival de Contes. La iniciativa, que va néixer l'any passat amb l’objectiu de dinamitzar culturalment el municipi, comptarà amb contacontes, lectures, tallers, presentacions, un mercadet literari i una visita guiada.

Els actes començaran a les onze del matí i acabaran a les vuit del vespre. El programa inclou al matí la proposta 'Una maleta de contes', un taller d'il.lustració infantil i la xerrada 'Com es conta un conte?', a càrrec de Felip Gallart. Tot seguit es podran escoltar 'Contes vora el foc/Tales corner', una activitat que també es repetirà a la tarda. Finalment, es clourà la matinal amb la proposta 'Once upon a time... Romeu i Julieta'.

Pel que fa a la tarda, a partir de les 16.00 hores, es durà a terme la presentació del llibre 'La comtessa de Tiurana', que posteriorment compartirà protagonisme amb contes dels Pirineus i la lectura de contes eròtics 'De Tristany a avui'. La jornada comptarà amb un mercadet de contes i es clourà amb una visita guiada pel poble de Tiurana.

El 2n Festival de Contes s'organitza amb la col.laboració de l’editorial deParís.

Mostrar formulari de contacte