Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Torna l'Open Infantil BTT

Torna l'Open Infantil BTT

El club ciclista Tupedala organitzarà aquest esdeveniment esportiu a Coll de Nargó, Oliana i la Seu d’Urgell L’organització espera superar la participació de l’any passat

Tupedala - Open Infantil
Tupedala - Open Infantil
22/07/2008 21:15

L'Alt Urgell tornarà a ser aquest estiu l'escenari del triangular en bicicleta de muntanya del II Open Infantil BTT, adreçat a nens i nenes d’edats compreses entre els 5 i els 14 anys. Aquesta competició es desenvoluparà entre els mesos d'agost i setembre a Coll de Nargó, Oliana i la Seu d'Urgell.
El club ciclista Tupedala, després de l’èxit de l’edició de l’any passat -en la qual hi van participar un centenar de nenes i nens-, organitza novament aquest esdeveniment esportiu que començarà a Coll de Nargó el diumenge 3 d'agost. Segons han explicat fonts de l’organització, “l'Open Infantil BTT té com a objectiu potenciar l'esport de bicicleta de muntanya a la comarca, on es disposa d'infinitat de paratges verges per practicar aquesta disciplina”. Des del club també s’assenyala que es vol “crear hàbits saludables entre els joves".

Totes les proves començaran a les nou del matí i les inscripcions es podran fer el mateix dia, una hora abans. Els joves ciclistes hauran de superar diferents activitats, adaptades a les edats dels participants. Algunes de les proves seran, per exemple, passar per sota una barra a diferents alçades, córrer una cursa lenta i una altra de ràpida en un circuït adaptat especialment per a l'Open, recollir diferents objectes del terra o passar per damunt d'un tauló de fusta. Tots els trams tindran una puntuació que anirà sumant punts per a la final del dia 20 de setembre a la Seu d'Urgell. Amb tot, no és necessari que els nens participin en els tres dies de competició. Els inscrits tindran un obsequi, tot i que només aquells que hagin estat presents a Coll de Nargó, Oliana -23 d'agost- i la Seu d'Urgell tindrà més punts i més opcions de fer podi.

El Club Tupedala veu en aquest Open l'oportunitat de celebrar “una gran festa de la bicicleta de muntanya més enllà del caire competitiu”. L'Open Infantil BTT compta amb el suport dels ajuntaments on es desenvolupen les tres proves, del Consell Esportiu i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, a més de la Federació Catalana de Ciclisme i la Caixa de Pensions.

Mostrar formulari de contacte