Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tot a punt per a la 23a edició de la Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura

Tot a punt per a la 23a edició de la Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura

Les inscripcions per a la cursa, que se celebrarà aquest diumenge, 15 de març, ja estan obertes És l'única marxa de l'Estat espanyol que té la sortida i l'arribada a dues estacions diferents, Lles i Aransa

Marxa Pirineu 2015 - Logo
Marxa Pirineu 2015 - Logo
10/03/2015 18:52

Aquest diumenge, 15 de Març, tindrà lloc a les estacions de Lles i Aransa la 23a edició de la popular Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura. L'organització ha confirmat la celebració de la prova d'esquí nòrdic, que estava prevista inicialment per al 18 de gener però va haver d'ajornar-se.

La cursa pirinenca és l'única marxa de fons de l'Estat espanyol que té sortida en una estació (Lles) i finalitza en una altra (Aransa). Aquest fet diferencial és un dels atractius principals de la competició, que consta de dues distàncies: 14 km i 25 km. El preu d'incripció és de 20 euros per al recorregut llarg i de 15 euros per al curt.

La Marxa Pirineu també té com a peculiaritat el fet que inclou la categoria familiar, en què se suma el temps de tres participants, 2 adults i 1 infant. Aquesta opció suposa un repte per a les famílies amb molts dels seus membres dedicats a aquesta especialitat d'estil lliure. Cada esquiador pot triar entre el clàssic o el patinador. Cal destacar que dissabte també s'organitzarà la Micro-Pirineu a Aransa.

Ambdues competicions comptaran amb avituallaments amb productes locals, que també conformaran les paneres que es lliuraran com a premis. A més a més, hi haurà música en directe.

La Marxa està organitzada per les estacions de Lles i de Aransa i és possible gràcies a un gran nombre de voluntaris i patrocinadors, entre els que destaca Cadí.

Mostrar formulari de contacte