Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tot a punt per a la 29a Trobada Empresarial al Pirineu

Tot a punt per a la 29a Trobada Empresarial al Pirineu

L'esdeveniment econòmic espera superar els 600 assistents que va assolir l'any passat. La conferència inaugural anirà a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra, i la cloenda la farà la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet

Trobada Empresarial al Pirineu 2018
Trobada Empresarial al Pirineu 2018
13/06/2018 21:10

Tot a punt per a la 29a Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà aquest dijous i divendres a la Seu d'Urgell. En aquesta edició, que porta com a títol “Liderant un creixement sostenible”, l'esdeveniment econòmic espera superar els 600 assistents que va assolir l'any passat.

La conferència inaugural, que tindrà lloc el divendres 15 de juny a les 9 del matí, anirà a càrrec del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i també hi assistirà la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Torra assistirà la nit abans al sopar de l’Hotel Castell de Ciutat, que es farà a les deu de la nit, i on adreçarà unes paraules a l’empresariat assistent.

La Trobada, que s’ha consolidat com una de les cites econòmiques amb més participació de Catalunya, comptarà com a ponents amb el fundador del Grupo Hotusa, Amancio López; el millor mentalista d’Europa, Javier Luxor; la psicòloga clínica i col·laboradora externa del FC Barcelona i responsable de gestió d’equips del restaurant El Celler de Can Roca, Inma Puig, o l’exministre del Govern espanyol, José Manuel García-Margallo.

Cloenda a càrrec de Meritxell Batet

La ministra de Política Territorial i Funció Pública del Govern d’Espanya, Meritxell Batet, farà la cloenda del programa, divendres 15 a les 19.30, a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. L'acte serà presidit pel cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí.

Des del 1990

La Trobada Empresarial al Pirineu va néixer el juny del 1990 per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic i empresarial. L'esdeveniment es caracteritza per la presència d’una variada i plural representació d’empresaris, emprenedors i professionals de la demarcació, dels territoris que envolten el Pirineu i les successives incorporacions des de la resta de Catalunya, la Franja i el Principat d’Andorra.

Mostrar formulari de contacte