Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tot a punt per a la 32a Trobada d'Acordionistes d'Arsèguel

Tot a punt per a la 32a Trobada d'Acordionistes d'Arsèguel

Les actuacions es faran en un envelat que estarà instal.lat a l’entrada del nucli

Trobada d'Acordionistes d'Arsèguel
Trobada d'Acordionistes d'Arsèguel
24/07/2007 11:52

Aquest cap de setmana el poble d'Arsèguel tornarà a convertir-se en punt de referència dels aficionats a l'acordió. La popular Trobada d'Acordionistes del Pirineu, que per primer cop no es farà a la plaça del Castellot, concentrarà grups i intèrprets procedents de Catalunya, del País Valencià, Euskadi, Itàlia, Portugal, França, Suïssa, Baviera, Ucraïna, Holanda, Irlanda, Colòmbia i Uruguai.

El trasllat de l'escenari, segons els responsables de la Trobada, té com a objectiu "evitar que la plaça i els carrers d’Arsèguel arribin al col•lapse a causa de l’aglomeració de gent, ja que els últims anys el públic ha anat progressivament en augment".

Una de les novetats d’aquest any és que la inauguració del festival s’avançarà al migdia d'aquest divendres, amb un concert a l’escenari obert que s’instal.larà a tocar de la fira de luthiers. Al mateix escenari s’ha programat un altre concert a les sis de la tarda. Dissabte i diumenge al migdia hi haurà dos nous concerts a l’escenari obert. Tant el concert de divendres com la tradicional Trobada de dissabte seran de pagament.

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu se celebra ininterrompudament des de l’any 1976. És el festival de música tradicional més antic de Catalunya i el 1999 va ser incorporat a la Ruta Europea de Festivals de Música Tradicional, avalada per la UE. La Trobada l’organitza l’Associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu i compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat i la col•laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament d’Arsèguel.

Mostrar formulari de contacte