Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tragó disposarà d'un nou centre cívic

Tragó disposarà d'un nou centre cívic

Les obres començaran el mes que ve i estan pressupostades en 580.000 euros A Peramola es preveu l’arranjament dels carrers de Sant Miquel i de Cortiuda
Tragó
12/08/2009 13:46

El mes que ve començaran les obres per dotar la població de Tragó, al municipi de Peramola, d’un centre cívic. El local està pressupostat en 580.000 euros i donarà servei a un centenar de persones. L’edifici tindrà 160 metres quadrats i s’hi ubicarà també el consultori mèdic.

Aquesta instal.lació, que acollirà reunions i festes, havia estat llargament reivindicada pels veïns. L’alcalde de Peramola, Joan Pallarès, afirma que la nova infraestructura serà molt útil “ja que la funció de lloc de reunió dels bars o casinos ha desaparegut, ja que s’han anat tancant en les petites poblacions”. Alhora, el nou centre cívic també ha de servir per poder fer-hi celebracions diverses sense haver de dependre de la meteorologia.

El cost de les obres es finançarà a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, del departament de Governació de la Generalitat. El consistori hi aporta un 10%.

D’altra banda, a la població de Peramola s’iniciarà el mes de setembre l’arranjament de dos carrers: el de Sant Miquel i el de Cortiuda. Els treballs costaran 220.000 euros i estan inclosos en les subvencions aportades pel Fons Estatal d’Inversió Local.

El projecte preveu la renovació del paviment i el soterrament de la xarxa elèctrica i de telefonia. També s’hi posarà les canonades de reg i de desaigües i les de clavegueram.

Mostrar formulari de contacte