Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Triomfs de La Seu FC i de l'Oliana i derrota de l'Organyà a l'inici de les lligues territorials

L'equip urgellenc supera el Torà (3-0) i els olianesos vencen al camp del Bellcairenc (0-2), mentre que el conjunt ganxo perd per la mínima amb el Cervera (0-1) en el seu retorn a Segona
La Seu FC 2020-2021 (@fclaseu)
05/10/2020 10:48

Les lligues territorials de futbol han arrencat amb bons resultats dels equips de l'Alt Urgell pel que fa a Tercera Catalana i amb una derrota per la mínima del CF Organyà en el seu retorn a Segona (subgrup 5B). Aquest diumenge, l'equip ganxo ha perdut per la mínima (0-1) amb el CE Cervera, en la seva reaparició en aquesta categoria al cap d'un any. El matx es va decidir amb un gol del visitant Kane al minut 70 i va estar marcat per les diverses amonestacions que va mostrar l'àrbitre, amb quatre targetes per a jugadors de l'Organyà i vuit per a l'equip visitant.

Prèviament, dissabte La Seu FC va debutar amb bones sensacions en superar còmodament el Torà (3-0), tot i que el partit no es va decidir fins als últims minuts. Aleix del Águila va obrir la llauna al minut 49 i la sentència va arribar amb dos gols pràcticament seguits, de Jan Roelas (87') i novament d'Aleix (88'). Aquest diumenge, el CE Oliana també ha arrencat amb bon peu en vèncer al camp del Bellcairenc (0-2), amb gols d'Abdenour Chennoufi (51') i de Gilbert Reig (61').