Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Troben un turista mort al Pas de la Casa

Troben un turista mort al Pas de la Casa

12/03/2010 14:03

n operari del túnel d'Envalira va trobar aquest dijous a la tarda el cos sense vida d'un jove turista britànic de 24 anys a la sortida del túnel, pel costat del Pas de la Casa, concretament sota el viaducte que uneix aquesta sortida amb la rotonda i la carretera RN-22 cap a França. La Policia es va desplaçar al lloc i va trobar l'home mort estès damunt la neu, amb aparents símptomes de congelació. La zona on es va trobar el cadàver està fora de l'accés habitual de persones, amb molta neu i baixes temperatures. Segons la policia, semblaria que no hi ha indicis de criminalitat.

Fins al lloc s'hi van desplaçar els serveis mèdics i la metgessa forense, que en van certificar la mort, així com la batlle de guàrdia, que va procedir a l'aixecament del cadàver, a més d'ordenar fer l'autòpsia per tal de determinar les causes probables de la mort.

El difunt ha estat identificat com un turista de nacionalitat britànica de 24 anys, que estava allotjat ocasionalment en un hotel del Pas de la Casa, i del que no havia hagut cap alerta prèvia sobre la seva possible desaparició.

Mostrar formulari de contacte