Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Tuixent busca una família per salvar l'escola

Tuixent busca una família per salvar l'escola

El centre escolar compta amb tres alumnes i en cal cinc per mantenir-lo obert L'Ajuntament ha tret a subhasta l'explotació del restaurant cafeteria de l'Arp, prop de l'estació d'esquí

Cafeteria-Restaurant de l'Arp
Cafeteria-Restaurant de l'Arp
27/03/2012 17:47

L'alcaldessa de Tuixent, Carme Valls, ha fet una crida perquè una família amb fills s'instal.li al poble i eviti que l'escola tanqui per manca de nens. Actualment, el col.legi només compta amb tres alumnes i en necessita cinc per continuar en funcionament.

Valls ha explicat que des de l'Ajuntament s'aprofitarà la subhasta de l'explotació del Restaurant-Cafeteria de l'Arp, prop de l'estació d'esquí, per atraure alguna família nombrosa. La data límit per a la presentació d'ofertes finalitza el 3 d'abril i les propostes econòmiques s'obriran el dia 10.

El plec de condicions per a l'adjudicació del contracte d'arrendament de l'establiment, de titularitat municipal, indica que les instal.lacions es podran destinar a servei de restaurant i cafeteria durant la setmana, la temporada de l'esquí nòrdic, les vacances, les festes o els caps de setmana.

L'alcaldessa de Tuixent ha recordat que el consistori també ajudarà els nouvinguts en l'allotjament. Per Valls, és molt important no tancar l'escola "perquè és un servei imprescindible". Així mateix, considera que no disposar de centre escolar serà un entrebanc per al procés de repoblació de la vall.

Mostrar formulari de contacte