Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Últimes representacions del Retaule de Sant Ermengol

Últimes representacions del Retaule de Sant Ermengol

L'espectacle medieval es pot veure fins aquest diumenge als claustres de la Catedral de la Seu. Totes les sessions comencen a les 10 de la nit

Retaule de Sant Ermengol 2016
Retaule de Sant Ermengol 2016
04/08/2016 11:08

Fins aquest diumenge es pot veure a la Seu d'Urgell el Retaule de Sant Ermengol, l'espectacle medieval que recrea la vida del bisbe Ermengol en el context de la Seu i el Pirineu del segle XI. Les representacions són cada nit, a les 10, als claustres de la Catedral.

El Retaule ja ha superat l'equador, amb cinc sessions. Les últimes són aquest dijous, divendres, dissabte i diumenge. En el cas d'aquest dilluns passat, els actors van comptar amb el suport especial de les veus del Cor de Cambra Caterva, que hi van posar la música en directe i van donar encara més lluïment a l'espectacle. Enguany, entre d'altres novetats, s'ha donat més dinamisme a la representació amb pauses més curtes entre cada escena. Alhora, s'ha substituït per primera vegada el foc per llums led, amb l'objectiu tant del Patronat com del Bisbat d'Urgell de contribuir a la conservació del conjunt catedralici.

Des de l'Ajuntament de la Seu s'anima tant veïns com visitants a veure el Retaule, un espectacle singular que uneix cada any de manera desinteressada un centenar d'urgellencs i urgellenques per oferir una de les activitats culturals més representatives de la ciutat i alhora recordar-ne el passat. Les entrades per al Retaule es poden adquirir, al preu de 15 euros a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i al web www.retaulesantermengol.com.

Mostrar formulari de contacte