Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un detingut a la Farga de Moles per contraban de tabac

Un detingut a la Farga de Moles per contraban de tabac

En la inspecció al vehicle que conduïa, la Guàrdia Civil hi va trobar 4.000 paquets, una part d'ells amagats en cavitats del cotxe. El valor del tabac intervingut és de gairebé 22.000 euros

Decomís de tabac a la Duana de la Farga de Moles
Decomís de tabac a la Duana de la Farga de Moles
10/05/2024 11:45

Agents del Resguard Fiscal de la Guàrdia Civil i funcionaris de l'Agència Tributària, en una actuació conjunta, han decomissat 4.000 paquets de tabac de contraban en un control al recinte de la Duana de la Farga de Moles. En l'operació s'ha detingut el conductor del cotxe inspeccionat per un presumpte delicte de contraban.

Segons s'ha comunicat aquest divendres, la intervenció es va produir ara fa una setmana, divendres dia 3, quan es va aturar un vehicle que entrava a la duana pel carril verd, reservat als automòbils sense res a declarar. Després de fer una inspecció visual, els agents van observar a la part posterior del vehicle diversos embalums amagats sota material de neteja, roba i d'altres objectes. En inspeccionar l'interior es va comprovar l'existència d'unes bosses de grans dimensions que a dins hi contenien força paquets de tabac. El conductor del vehicle, un home de 40 anys i de nacionalitat armènia, va reconèixer ser propietari del tabac descobert.

A causa de les sospites dels agents, es va fer una segona inspecció més minuciosa, tot revisant diverses cavitats del vehicle, on s'hi va trobar més gènere. En total es van comptabilitzar 4.000 paquets de tabac, valorats en 21.800 euros. Un cop verificada la mercaderia, funcionaris del Servei de Viatgers de l'Agència Tributària van instruir diligències per la suposada comissió d'un delicte de contraban, pel qual es va detenir el conductor. El gènere confiscat es va posar a disposició de l'autoritat judicial. 

Mostrar formulari de contacte