Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Un minuto de gloria', nova proposta de Cineclub la Seu d'Urgell

'Un minuto de gloria', nova proposta de Cineclub la Seu d'Urgell

La pel·lícula dels directors búlgars Kristina Grozeva i Petar Valchanov es podrà veure dimecres 2 de maig a les 22 hores a Cinemes Guiu. El film es va endur tres premis al Festival de Gijón de 2016

'Un minuto de gloria', proposta de Cineclub la Seu
'Un minuto de gloria', proposta de Cineclub la Seu
30/04/2018 17:40

Cineclub la Seu d’Urgell projectarà aquest dimecres, 2 de maig, el film Un minuto de gloria, dels directors búlgars Kristina Grozeva i Petar Valchanov. La pel·lícula es podrà veure a les 22 hores a Cinemes Guiu.

L'argument se centra en Tsanko Petrov, un treballador del ferrocarril que es troba un milió de levs a les vies del tren i decideix tornar la totalitat dels diners a la policia. Agraït, l'estat el recompensa amb un rellotge de polsera que aviat deixa de funcionar. Mentrestant, Julia Staikova, cap de relacions públiques del Ministeri de Transport, perd el vell rellotge de Tsanko. Aquí comença la lluita desesperada de Petrov perquè li retornin no només el seu vell rellotge, sinó també la seva dignitat.

Un minuto de gloria és la segona pel·lícula del tàndem Kristina Grozeva i Petar Valchanov, directors de La lección. En aquest film els directors tornen a les pèrfides relacions entre institucions deshumanitzades i les persones devorades pels seus engranatges, a més de tornar a oferir una mirada irònica però humana sobre els herois anònims aixafats pel sistema.

Un minuto de gloria es va endur al Festival de Gijón de 2016 els premis a la Millor Pel·lícula, de la Crítica i al Millor Guió. 

Mostrar formulari de contacte