Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un nou sistema permet reservar en línia les instal·lacions esportives municipals de la Seu

Un nou sistema permet reservar en línia les instal·lacions esportives municipals de la Seu

La plataforma facilita a a clubs i particulars encomanar l'ús de les pistes i camps del recinte esportiu o bé inscriure's a activitats i torneigs. El mitjà entrarà en funcionament dilluns vinent
Presentació del sistema de reserva online d'instal·lacions esportives municipals de la Seu
31/01/2018 17:40

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat una nova eina per poder fer reserves des d'internet per a les instal·lacions esportives municipals de la ciutat. Amb aquesta plataforma, que està desenvolupada per l’empresa ReservaPlay, clubs i particulars disposaran a partir de dilluns vinent, 5 de febrer, d’una nova eina per poder fer la seva reserva per jugar a pàdel o a tennis o bé per reservar el Camp Municipal de futbol, el Pavelló Poliesportiu, el Palau d'Esports o les sales multiusos.

El regidor d’Esports, Isidor Alberich, juntament amb els tècnics del Servei d’Esports, David Vallvé i Sergi Teba, ha fet aquest dimarts, a l'Ajuntament, una demostració pràctica de com funciona aquesta nova eina en línia. Alberich ha assenyalat que amb aquesta aplicació volen "donar millor servei als usuaris de les nostres instal·lacions esportives, tot fent un pas endavant per fer més còmodes les gestions per reservar-les i fer-les més accessibles tots els veïns”.

Aquesta plataforma funciona tant a través del web http://esports.laseu.cat com mitjançant una aplicació per a mòbils. Els interessats a gaudir d’aquest nou servei hauran de registrar-se i rebran un nom d’usuari i una contrasenya que els permetrà gestionar les seves reserves de forma individualitzada. Tant l’aplicació com el registre són gratuïts. Els usuaris que actualment disposen d’un abonament anual a les instal·lacions esportives municipals ja estan registrats en el sistema i rebran properament el seu nom d’usuari i contrasenya.

El mitjà telemàtic permetrà també fer el pagament de les reserves a través d’un moneder virtual. Els usuaris que disposin d’abonaments anuals, tant de pàdel com de tennis, seguiran gaudint de la gratuïtat en l’ús de les pistes, ja que el sistema detecta qui és un usuari abonat i qui no. L’usuari podrà triar dia i hora segons disponibilitat de les instal·lacions. Un altre avantatge és que permet programar partides obertes tant de pàdel com de tennis. Amb aquest recurs, qualsevol usuari pot crear partides i demanar companys de joc adequats al seu nivell.

Alhora, l'eina facilita la gestió de les inscripcions a activitats que organitza el Servei d’Esports. Aquest recurs permet que qualsevol persona, estigui registrada o no a l’aplicació de ReservaPlay, pugui apuntar-se a qualsevol prova, activitat, taller o curs i fer-ne el pagament de forma telemàtica. L’objectiu del Servei d’Esports és que aquesta plataforma estigui a disposició per fer-se servir per a qualsevol activitat organitzada des de l’àmbit municipal o des dels clubs i entitats locals.

Mostrar formulari de contacte