Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Un pas més per a la millora del tram de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost

Un pas més per a la millora del tram de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost

GISA ha adjudicat l'assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu, que haurà d'estar enllestit en el termini d'un any El Govern atorga el manteniment de l'aeròdrom de la Seu al grup Eulen
C-14 - Mapa d'obres
20/09/2011 10:43

L'empresa Gestió d'Infraestructures SAU (GISA), depenent de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat a la unió temporal d'empreses Agua y Estructura S.A. i Kreum S.A. l'assistència tècnica per a la redacció del projecte constructiu de la millora del tram de la carretera C-14 entre Organyà i Montant de Tost.

El contracte preveu l'elaboració d'un estudi sobre la millora general de la via, amb el condicionament i eixamplament de la carretera, des del punt quilomètric 163+200 fins al 166+520. El contracte s'ha adjudicat per un import de 495.539 euros. El termini per a la redacció del projecte és de 12 mesos.

D'altra banda, el grup Eulen s'ha adjudicat per 53.000 euros els treballs de manteniment i de neteja de les instal.lacions de l'aeròdrom de la Seu en els últims mesos. El contracte va començar el passat dia 18 i finalitza el 31 de desembre.

La mateixa empresa porta a terme aquests treballs a l'aeroport d'Alguaire i en vint-i-tres camps de vol més del conjunt de l'Estat espanyol.

Mostrar formulari de contacte