Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una alumna de l'Albert Vives guanya el Concurs de Postals de Nadal 'Golf a les Escoles'

Una alumna de l'Albert Vives guanya el Concurs de Postals de Nadal 'Golf a les Escoles'

El dibuix de Jana Sarrat Travesset ha estat el més votat de la segona edició L'obra premiada il·lustrarà la felicitació de la Federació Catalana de Golf

Golf a les Escoles - Jana Sarrat
Golf a les Escoles - Jana Sarrat
18/12/2014 12:36

Una alumna de 5è C de l'Escola Albert Vives de la Seu d'Urgell, Jana Sarrat Travesset, ha guanyat la segona edició del Concurs de Postals de Nadal 'Golf a les Escoles', organitzat per la Federació Catalana de Golf.

L'estudiant urgellenca ha estat premiada per un dibuix en què apareix un Pare Noel jugant a golf mentre veu els Reis d'Orient al fons d'una muntanya. L'obra il·lustrarà el pòster i la felicitació de Nadal de la Federació durant aquestes festes. A més a més, la guanyadora podrà gaudir d’un curs d’iniciació gratuït, per a ella i un adult, al camp adherit que desitgi, juntament amb un lot de productes relacionats amb el golf.

El director de l'Escola Albert Vives, Isidor Alberich, ha felicitat Jana Sarrat per aquest premi. Alberich ha recordat que el centre urgellenc treballa des de fa temps per apropar el golf a tots els infants.

Mitjançant la col·laboració amb la Federació Catalana, els alumnes de l'Albert Vives fan cada any sessions d'iniciació al golf al camp d'Aravell.

Mostrar formulari de contacte