Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una avaria deixa sense internet els usuaris de Jazztel a la Seu

Una avaria deixa sense internet els usuaris de Jazztel a la Seu

La incidència s'ha iniciat al matí i els afectats, entre els quals també n'hi havia de Vodafone i Orange, han recuperat el servei a la nit La ciutat ja ha patit en d'altres ocasions aturades semblants en l'accés a la xarxa

Pantalla ordinador
Pantalla ordinador
08/04/2015 18:24

Una avaria ha deixat aquest dimecres sense connexió a internet un gran nombre d'usuaris del nucli urbà de la Seu, bàsicament abonats a la companyia Jazztel, Vodafone i Orange.

Segons han explicat a RàdioSeu els mateixos afectats, la incidència ja s'ha iniciat al migdia, i ben avançada la tarda els usuaris encara no havien recuperat el servei, tot i que sí s'ha recuperat a la nit. La companyia els ha informat que es tractava d'una "incidència generalitzada" en la xarxa d'ADSL que ha afectat bona part de la província de Lleida.

Tal com passa en aquests casos, l'avaria ha afectat l'activitat quotidiana dels abonats que s'han quedat sense internet, especialment aquells que el necessiten per a la seva tasca professional. Vodafone ja ha avançat que compensarà els usuaris que hagin patit el tall.

Mostrar formulari de contacte