Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una fuga en el tub de l'estufa de gas butà, possible causa de l'explosió al Poble Sec

Una fuga en el tub de l'estufa de gas butà, possible causa de l'explosió al Poble Sec

Una dona de 83 anys va patir cremades lleus i alguns cops al cos L'onada expansiva va fer caure les parets de la casa a terra però no va causar danys estructurals

Explosió Gas - Poble Sec
Explosió Gas - Poble Sec
02/03/2010 10:39

L'explosió de gas butà d'aquest dilluns al barri del Poble Sec de la Seu d'Urgell podria haver-se produït a causa d'una fuga en el tub de l'estufa que la dona tenia al seu pis. Segons han informat els Serveis d'Emergències de la Generalitat, la fisura hauria provocat que s'acumulés el gas, fins que va esclatar. Tot i que l'explosió no va provocar cap incendi, l'onada expansiva va fer caure les parets de la casa a terra, fet que va provocar ferides lleus a Rosa A.I., de 83 anys, que tenia cremades al braç i alguns cops al cos. La dona va ser atesa al Sant Hospital de la Seu d'Urgell.

Després de l'explosió, la policia local va procedir a desallotjar els pisos afectats de forma preventiva fins que el tècnic municipal va decretar que no hi havia danys estructurals i no existia perill d'esfondrament. Segons va informar ahir a RàdioSeu el tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jesús Fierro, "la revisió conclou que no hi ha cap afectació estructural, tot i que sí ha caigut algun envà que s'haurà de tornar a aixecar". Per Fierro, "l'edifici era antic però ha suportat molt bé el sotrac, malgrat  que els desperfectes materials són importants".

El pis de la dona es trobava a la planta baixa. La deflagració va tenir lloc al menjador de l'habitatge.

Mostrar formulari de contacte