Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una nova remuntada a Hondarribia allarga el bon inici del Cadí la Seu

Una nova remuntada a Hondarribia allarga el bon inici del Cadí la Seu

Les urgellenques guanyen per 74-78 i es mantenen sisenes de la LF amb un balanç de 5-3 A la Lliga EBA, el Sedis La Seu sorprèn el Collblanc Torrassa (101-73) i també s'aferma a la part tranquil.la de la classificació
Cadí La Seu-Eivissa 2011-12
04/12/2011 22:34

El Cadí La Seu ha refermat el bon inici de temporada amb una nova victòria amb remuntada inclosa, en aquest cas a la pista de l'Hondarribia-Irun. El resultat final, 74-78.

Les urgellenques van mostrar novament la seva capacitat de reacció després d'haver anat al descans amb un 48-30 en contra. El conjunt d'Andreu Bou va escurçar la distància al tercer quart amb un parcial de 16-26 i va rematar la feina als últims minuts davant la sorpresa de l'equip basc. La reacció la va liderar Adrianne Ross, amb 25 punts, i Chineze Nwagbo, amb 20. El Cadí es manté en sisena posició de la Lliga Femenina amb un balanç de 5-3, empatat amb l'altre representant català, el Girona.

Pel que fa a la Lliga EBA, el Sedis La Seu ha donat la sorpresa amb el segon classificat, el Collblanc Torrassa, a qui ha vençut per un contundent 101-73. Un parcial de 39-13 al tercer quart va decantar el matx per als de Carles de Bofarull. Albert Ros va anotar 39 punts; i Rafael Casals, 14. El sènior masculí puja fins a la setena posició, amb un balanç de 5-6.