Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Una xerrada ofereix l'opció d'obtenir un certificat en TIC

Una xerrada ofereix l'opció d'obtenir un certificat en TIC

Els assistents podran fer un test per tenir una acreditació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació L'acte serà aquest dimecres al matí al Consell Comarcal de l'Alt Urgell

Telecentre - Curs
Telecentre - Curs
15/02/2010 15:54

Tothom qui vulgui obtenir un certificat oficial sobre les seves competències en noves tecnologies tindrà l'oportunitat de fer-ho aquest dimecres al matí, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. Serà en el marc de les xerrades econòmico-tecnològiques que promou el Telecentre, i que en aquest cas consistiran en un acte informatiu sobre l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, també conegudes com TIC.

L’acte l’obriran, a les 11 del matí, el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro, i el responsable del Servei de Societat del Coneixement de la Generalitat, Ricard Faura. L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital. Qualsevol persona de més de 16 anys podrà demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat seran telemàtics. Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emet la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) davant de qualsevol empresa o administració.

Al llarg de la xerrada, el representant de la Generalitat exposarà els antecedents, els principis orientadors, les competències, els nivells, el sistema d’avaluació i el procediment d’inscripció per poder obtener l’ACTIC.

L’acte és obert a totes les persones que hi puguin estar interessades. Es pot confirmar l’assistència trucant al Telecentre de l’Alt Urgell (973 35 57 98) o bé enviant un correu electrònic a l’adreça telecentre@ccau.cat.

Mostrar formulari de contacte