Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Unió de Pagesos informa sobre com actuar legalment davant d'una expropiació

Unió de Pagesos informa sobre com actuar legalment davant d'una expropiació

El sindicat agrari convoca una reunió explicativa avui dimecres, a les 8 del vespre, al Centre Cívic El Passeig L'acte ve motivat per l'augment de consultes davant dels diversos projectes d'infraestructures previstos a l'Alt Urgell

Aeroport de la Seu - Imatge aèria
Aeroport de la Seu - Imatge aèria
20/08/2008 10:32

La Unió de Pagesos de l'Alt Urgell ha convocat per avui dimecres una reunió informativa sobre com funcionen els processos d'expropiació de finques. L'acte públic serà a les 8 del vespre, al Centre Cívic 'El Passeig' de la Seu.

Segons el sindicat agrari, la reunió ve motivada pel fet que a l'Alt Urgell som davant d'un període "de múltiples expropiacions per a qualsevol actuació urbanística". Per això, apunten "cal que els possibles afectats estiguin ben informats de com procedir i conèixer quins son els drets que es tenen". En aquest sentit, es farà referència a les expropiacions previstes per a projectes com ara l'aeroport, l'autovia de la N-260, la línia d’alta tensió, els polígons industrials i també noves urbanitzacions i concentracions parcel.làries.

Per tot plegat, la Unió de Pagesos de l’Alt Urgell convida "a tothom que vulgui estar ben informat" a conèixer com cal actuar legalment en cas de patir una expropiació. Les explicacions aniran a càrrec de Jordi Santanach i Joan Antoni Boldú, responsables de l’èquip tècnic d’Expropiacions a la Unió de Pagesos de Catalunya.

L'acte ha rebut el suport de l'Associació en Defensa de l'Alt Urgell, que ha agraït a UP que ofereixi aquest servei d'informació pública. L'AEDAU s'oposa a l'aeroport no només per les expropiacions que pot comportar, sinó també per l'impacte ambiental, la pèrdua de qualitat de vida i el risc que un possible accident aeri afecti les cases del voltant, molt properes a la pista.

Mostrar formulari de contacte