Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Urbanisme dóna llum verd a la reobertura de la Tuca de Vielha

Urbanisme dóna llum verd a la reobertura de la Tuca de Vielha

24/12/2009 11:45

La comissió territorial d'Urbanisme ha aprovat la modificació de normes subsidiàries de Naut Aran que afecten a la Unitat d'Actuació en sol urbà de la Ruda. L'objectiu de l'aprovació és "garantir els accessos i les infraestructures de l'estació Baqueira-Beret en aquesta àrea".

Urbanisme insta a l'Ajuntament a donar una nova llicència única amb les condicions que recull la proposta, que intenta donar compliment a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que va anul·lar la llicència atorgada a l'abril de 2004. D'altra banda, la comissió ha donat llum verda a la reobertura de l'estació de la Tuca, l'acord de la qual no serà vigent fins que s'aprovi definitivament el pla especial del domini esquiable.

El síndic d'Aran, Francesc Boya, s'ha mostrat satisfet pel fet que Urbanisme hagi desencallat "dos afers d'extrema importància pel desenvolupament d'Aran". "La incertesa creada a Ruda hagués pogut posar en risc les infraestructures necessàries per l'accés a l'estació", ha explicat. El govern aranès sent que els acords presos aquest dimecres a la comissió "són favorables a l'interès general".

Respecte de l'àrea de la Ruda, la comissió d'Urbanisme garanteix els accessos al telecabina i reconeix les 1.500 places d'aparcament. La proposta aprovada incrementa a 2.500 meres quadrats l'espai públic destinat al sistema viari i infraestructures.

Mostrar formulari de contacte