Sou a: Inici / Notícies / Valuós triomf del Cadí La Seu contra el Nissan Al-Qázeres (68-79)

Valuós triomf del Cadí La Seu contra el Nissan Al-Qázeres (68-79)

El conjunt urgellenc se situa en quarta posició provisional amb un balanç de 2-1. El Sedis Hidrology perd a casa amb el Taxi Line-la Palma (72-82)

Nissan Al-Qázeres-Cadí La Seu (Foto: Sedis Bàsquet)
09/10/2017 10:50

El Cadí La Seu ha aconseguit un valuós triomf aquest diumenge a la pista del Nissan Al-Qázeres Extremadura (68-79). Això permet al conjunt urgellenc situar-se en la quarta posició provisional de la Lliga Femenina, amb un balanç de 2-1 i just per sota dels tres únics equips que es mantenen invictes: Perfumerías Avenida, IDK Gipuzkoa i Star Center Uni Ferrol. L'Spar Citylift Girona i l'Snatt's Sant Adrià tenen el mateix balanç que el Cadí i ocupen el 6è i el 7è lloc respectivament.

El bloc entrenat per Bernat Canut va saber dominar el matx, amb 17-19 al primer quart, i abans del descans es va desmarcar del rival amb un marcador de 27-41. A la represa no hi va haver reacció local, amb un parcial de 17-19 i les extremenyes només van apropar-se als últims minuts però sense posar en perill la victòria, comandada per Marta Montoliu (14 punts, 1 rebot i 1 assistència) i Mehryn Kraker (12 punts i 5 rebots). Andrea Vilaró va anotar 11 punts.

Mentrestant, a la Copa Catalunya masculina, el Sedis Hidrology ha perdut a casa contra el Taxi Line-la Palma (72-82). El sènior urgellenc, que té un partit pendent, és penúltim (15è) després de les quatre primeres jornades, amb un balanç d'1-2. Tanca la classificació el JAC Sants, amb tres derrotes.