Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Valuosa victòria del Cadí La Seu contra el Lacturale Art Araski (65-77)

Valuosa victòria del Cadí La Seu contra el Lacturale Art Araski (65-77)

El triomf permet a l'equip urgellenc tenir encara opcions de disputar la Copa. El Sedis Hidrology venç a la pista del Tecla Sala (69-71)
El Cadí La Seu, a Mendizorrotza (Foto: Sedis Bàsquet)
15/12/2017 22:55

Actalització. 18.12.17

El Cadí La Seu encarrila bé el final de la primera volta de la Lliga Femenina de bàsquet, gràcies a la valuosa victòria d'aquest divendres a Mendizorrotza contra el Lacturale Art Araski (65-77). El conjunt urgellenc se situa a la part tranquil·la de la classificació, on empata amb les vitorianes (amb un balanç de 6-6) i a la 13a jornada encara tindrà opcions d'accedir a la Copa. Després d'acabar aquesta 12a jornada, l'equip de Bernat Canut ocupa la 8a posició i també està empatat amb el proper rival, el Lointek Gernika Bizkaia (7è), i amb l'Al-Qázeres (9è). La sisena posició, amb una victòria més (7-5), l'ocupa l'Snatt's Sant Adrià.

El Cadí ja va sorprendre l'Araski als primers minuts i va prendre el control del matx amb 16-19 al primer quart, un avantatge que ampliava al descans (25-34). Als vint minuts restants, el primer equip del Sedis va saber mantenir la renda, amb un marcador parcial del tercer quart de 14-13, i va tenir temps d'eixamplar-la fins als dotze punts finals, tot i l'encert local de Van den Adel (20 punts). La màxima anotadora urgellenca va ser Caitlyn Ramirez (16 punts i 8 rebots), seguida de Yurena Díaz amb 13 punts.

L'últim partit del Cadí La Seu a la primera volta serà dissabte vinent dia 23, a les 6 de la tarda (horari unificat) al Palau d'Esports i contra el Lointek Gernika Bizkaia.

La jornada també ha estat bona per al Sedis Hidrology, que dissabte obtenia el quart triomf de la temporada a l'Hospitalet de Llobregat, a la pista del Tecla Sala (69-71). Després d'un mal inici i d'arribar al descans amb 39-33, els jugadors de David Vallvé van reaccionar i al tercer quart es van posar per davant amb un parcial de 14-26 que acabaria sent decisiu en un final molt igualat. El Sedis és quinzè, amb un balanç de 4-7 (15 punts), però encara té dos partits pendents. La propera jornada de Primera Catalana Masculina ja serà el 14 de gener vinent, amb la visita a la pista del JAC Sants.