Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Vidal Vidal presentarà a Peramola el llibre 'Nit endins'

Vidal Vidal presentarà a Peramola el llibre 'Nit endins'

L'escriptor i articulista lleidatà torna a la novel·la després de la seva etapa en la política L'acte, divendres al vespre, serà introduït per Josep Espunyes

Vidal Vidal
Vidal Vidal
10/04/2012 18:21

L'escriptor i articulista Vidal Vidal serà aquest divendres vinent a Peramola per presentar la seva nova novel·la, Nit endins. L’acte tindrà lloc al Casino, a 2/4 de 8 del vespre, i serà introduït pel també escriptor peramolí Josep Espunyes.

Vidal Vidal torna a la novel·la després de vuit anys de silenci en aquest camp literari per la seva dedicació a la política. Durant aquest temps, ha estat delegat de Comerç de la Generalitat a Lleida, si bé ha seguit escrivint la seva columna setmanal al diari Segre.

Nit Endins (Pagès Editors) és segons l'autor "una relíquia perduda". El protagonista és un crític gastronòmic de mitjana edat que, en una crisi personal, emprèn la seva recerca tot buscant el sentit a la seva vida. Pel relat i transcorren adulteris en hotels de pas, cambreres russes de clubs nocturns, referències velades a Lleida i la radiografia d’una època concreta, al llindar del segle XXI. Un text alhora cru i sensible, intens i sentimental.

Mostrar formulari de contacte