Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Vielha e Mijaran disposarà d'un registre únic de sol·licitants d'habitatges protegits

Vielha e Mijaran disposarà d'un registre únic de sol·licitants d'habitatges protegits

24/12/2009 10:55

Properament, les persones interessades en disposar d'un habitatge públic a Vielha e Mijaran podran tramitar una sol·licitud a l'Ajuntament que permetrà conèixer la demanda existent. Aquest dimarts, la comissió de
govern va aprovar el conveni entre l'Ajuntament i l'empresa pública, ADIGSA, pel qual la Generalitat cedeix l'ús del programa informàtic a l'Ajuntament per desenvolupar el Registre.

Amb la creació d'aquesta base de dades, l'Ajuntament podrà gestionar la informació relativa a les persones sol·licitants d'habitatge amb protecció oficial al municipi.

Segons ha manifestat el segon tinent d'alcalde de Vielha e Mijaran, Àlex Moga, el registre és "un pas més per poder disposar d'una oficina local d'habitatge a Vielha e Mijaran, que permeti gestionar la demanda existent i donar un servei en matèria d'habitatge".

D'altra banda, l'actual promoció Eth Solan 2, impulsada per l'Ajuntament, -ue suposarà la creació de 15 habitatges a un arrendament a 10 anys amb opció de compra-, està en procés de negociació per definir les condicions d'accés, un cop ja s'han acabat les obres. L'Ajuntament està a l'espera d'una resposta per part del Departament d'Habitatge des de fa vuit mesos.

Mostrar formulari de contacte