Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Visita al Parlament de Catalunya per lliurar les signatures recollides en pro d'una residència de la gent gran a la Seu d'Urgell

Visita al Parlament de Catalunya per lliurar les signatures recollides en pro d'una residència de la gent gran a la Seu d'Urgell

Representants de la Plataforma a favor de l'equipament entregaran les 3.792 firmes a responsables del Departament d’Afers Socials. La trobada, oberta a tothom que hi vulgui participar, està prevista el pròxim 26 d'octubre

Moment del lliurament de les prop de 3.800 signatures a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per demanar la nova residència per a gent gran (Foto d'arxiu)
Moment del lliurament de les prop de 3.800 signatures a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per demanar la nova residència per a gent gran (Foto d'arxiu)
18/10/2022 19:45

Dimecres 26 d'octubre s’ha organitzat una visita al Parlament de Catalunya per tal que els representants de la Plataforma Pro Residència per a la Seu d’Urgell i comarca puguin lliurar a responsables del Departament d’Afers Socials de la Generalitat de Catalunya les 3.792 signatures recollides perquè es construeixi una residència per a la gent gran a la capital de l'Alt Urgell. Els membres de la plataforma estaran acompanyats per l’alcalde de la Seu, Francesc Viaplana; el vicealcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, i la regidora de Gent Gran, Marian Lamolla.

Aprofitant el lliurament d’aquestes signatures, es realitzarà una visita guiada per les dependències del Parlament.

Inscripció gratuïta

Les persones que vulguin participar en la visita i lliurament de signatures al Parlament de Catalunya es poden inscriure fins dilluns vinent, 24 d’octubre, al telèfon de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell (973 35 00 10) o de manera presencial a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (plaça dels Oms, 1).

L’autobús que s’ha habilitat per a l’ocasió sortirà a les onze del matí del 26 d'octubre des de l’estació d’autobusos urgellenca. L’activitat és totalment gratuïta. Caldrà portar el dinar de casa, ja que es farà l'àpat al Parc de la Ciutadella a Barcelona. La tornada cap a la Seu serà aproximadament a les nou de la nit.

Mostrar formulari de contacte