Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Visita institucional de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Visita institucional de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell

Agraïment al consistori urgellenc per l’activitat cultural promoguda durant el període de pandèmia. Petició a la Generalitat perquè es construeixi un teatre a la ciutat
18/05/2022 18:45

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, ha fet aquest dimecres una visita institucional a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, on ha estat rebuda per l’alcalde urgellenc Francesc Viaplana i el tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Carlos Guàrdia, juntament amb altres regidors i regidores del consistori urgellenc.

En l’acte de benvinguda a la consellera, l’alcalde Francesc Viaplana ha manifestat que “la Seu és cultura, no només per la seva història sinó perquè ens ho creiem, i així ho hem demostrat durant la pandèmia, període en el qual sempre que ens ha estat possible hem continuat amb la programació cultural". Viaplana ha fet un repàs de l’acció de l’equip de govern en aquest àmbit i ha remarcat com a apostes importants la futura museïtzació del jaciment medieval trobat a l’antic pati de Les Monges o la recent renovació de la Biblioteca Sant Agustí. Així mateix, l'alcalde urgellenc ha fet saber a la consellera la manca d’un teatre municipal a la ciutat, malgrat que existeixen diversos grups de teatre. "És una reclamació històrica a la que hem de fer front", ha asseverat.

Per la seva part, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha agraït tota l’activitat cultural que ha promogut l’Ajuntament durant el període de pandèmia, “tant per al sector, que ho ha passat molt malament durant aquest temps, com per a la ciutadania”. Respecte a la necessitat d’un equipament escènic i musical a la Seu d’Urgell, Garriga ha expressat la voluntat de parlar-ne i col·laborar-hi.

  • Visita de la consellera a l'Ajuntament de la Seu
  • Signatura del llibre vermell per part de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga

Mostrar formulari de contacte