Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Visites destacades i actes públics, a la jornada de dimarts de la campanya

Visites destacades i actes públics, a la jornada de dimarts de la campanya

El PSC-Progrés presenta les propostes per a les famílies Joan Puigcercós dóna suport a les propostes de Jordi Ausàs fins al 2011 Jordi Pujol demana el vot per Batalla als qui van votar CiU per al Parlament Lanau reclama una millora de la neteja urbana en l'entrevista de RàdioSeu ICV presenta el programa 'Del Progrés a la Modernitat'

Logo Eleccions a RàdioSeu
Logo Eleccions a RàdioSeu
15/05/2007 19:24

Els partits polítics continuen celebrant diversos actes  dins de la campanya per a les eleccions municipals de la Seu d’Urgell.

El PSC-Progrés ha celebrat el Dia Mundial de la Família amb una festa infantil i una xocolatada. La conciliació de la vida familiar i laboral, el suport als infants amb risc d'exclusió social i la creació de nous equipaments educatius són algunes de les prioritats de govern de Jordi Mas, que proposa l'ampliació d'horaris de la guarderia municipal i de la biblioteca, avançar als 4 mesos l'edat mínima d'accés a la llar d'infants i fer servir el Centre Cívic l'Escorxador per a l'educació en el lleure. 

Al vespre el PSC-Progrés va presentar les propostes per a Castellciutat. Mas va escoltar les queixes dels veïns pels incompliments dels diferents equips de govern durant els darrers trenta anys. A l'acte es va demanar més informació sobre el Pla Especial d'urbanisme, però sobretot es va reclamar una solució urgent als accessos al poble.

-----------------------------------

L'alcalde de la Seu d'Urgell i candidat a la reelecció, Jordi Ausàs, va rebre ahir el suport del conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, per a les obres que la ciutat hagi d'afrontar fins al 2011. Puigcercós va elogiar Ausàs i va recordar la seva contribució a la compra de l'aeroport, ja que va ser ell qui va iniciar les converses amb la família Betriu per desbloquejar les negociacions. Ausàs, de la seva banda, va recordar les inversions pactades aquesta legislatura, com el pont de Castellciutat i el futur ascensor del Parc del Segre.

Al míting, que va omplir la Sala de Sant Domènec, Ausàs va replicar les acusacions del PSC-Progrés a la gestió de l'Ajuntament, tot recordant el deute que va deixar l'anterior equip de govern i el cas de la Gallinaire, que haurà costat a la ciutat 3 milions d'euros. 


----------------------------------

L’altra visita destacada del dia va ser la de Jordi Pujol. L’expresident de la Generalitat de Catalunya va demanar als seus seguidors, i tots els qui van votar CiU a les eleccions al Parlament, que també donin suport a Albert Batalla a les municipals. Pujol va qualificar aquesta candidatura de jove però amb maduresa.

L'expresident espera que es repeteixi els resultats del novembre passat, en què a la Seu CiU va obtenir un 37 per cent de vots. Albert Batalla, d'altra banda, és el protagonista de l'entrevista electoral d'avui dimecres a RàdioSeu (12.00 h.)

-----------------------------------
La cap de llista del PP, Patricia Lanau, considera que cal millorar la neteja urbana de la Seu, ja que considera que hi ha hagut una pèrdua de cura pels carrers. En l’entrevista de RàdioSeu, Lanau ha apostat per reforçar els mitjans tècnics i humans tant de la neteja com de la policia local. L'alcaldable popular també creu que cal una solució urgent als problemes d’aparcament en alguns punts del municipi, ja sigui amb un aparcament en superfície o bé soterrat. El PP aspira a passar d’un a dos regidors i poder formar part de l’equip de govern.
------------------------------------

ICV considera els serveis públics i la participació de la gent com dues de les prioritats per a la legislatura vinent. El grup ecosocialista va presentar ahir el seu programa de govern, en un acte celebrat al pati de la Biblioteca de Sant Agustí.  

Sota el lema 'Del Progrés a la Modernitat', l'alcaldable d'ICV, Josep Maria Carles Aguilà, va assenyalar com a grans objectiu l'atenció als joves i a la gent gran, el dret a l'habitatge, la sostenibilitat, la justícia social i la col.laboració amb els altres pobles de la comarca. L'acte el va introduir l'exalcalde i número 4 de la llista, Amadeu Gallart.

Mostrar formulari de contacte