Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Presentació a la Seu del conte 'Torna'm la cua', de Xavi Casals i Txema Díaz-Torrent

Presentació a la Seu del conte 'Torna'm la cua', de Xavi Casals i Txema Díaz-Torrent

La protagonista és una guineu que vol restaurar el seu orgull. L'acte, aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre al Consell Comarcal, serà introduït per Arnau Orobitg

'Torna'm la cua'
'Torna'm la cua'
23/03/2017 17:55

L’il·lustrador Xavi Casals i l’escriptor Txema Díaz-Torrent presenten aquest divendres a la Seu d’Urgell el llibre Torna’m la cua, publicat per Editorial Andorra. L’acte tindrà lloc al Consell Comarcal de l’Alt Urgell a 2/4 de 8 del vespre i serà presentat pel poeta Arnau Orobitg. Paral·lelament, a la mateixa sala, es podrà veure l’exposició dels dibuixos originals del llibre.

El conte és protagonitzat per una petita guineu que perd la cua per culpa d’un caçador i que, al llarg de la història, ha de fer mans i mànigues per recuperar-la. Però no només això: també es proposa restaurar el seu orgull i deixar clar qui mana. El guió i les il·lustracions del llibre són de Xavi Casals, format en còmic i il·lustració i màster en dibuixos animats. Ha assistit al taller de Sebastian Krüger sobre pintura de relats en acrílics. Es dedica a la caricatura d’estudi, la il·lustració i el colorisme.

Txema Díaz-Torrent, autor del text, és llicenciat en Filologia Anglesa. Fa recerca en lingüística aplicada i didàctica de la llengua. Treballa com a professor de llengua i literatura angleses i és membre de la revista Portella.

Mostrar formulari de contacte