Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xavier Conill, nou director adjunt de l'Hospital de Cerdanya

Xavier Conill, nou director adjunt de l'Hospital de Cerdanya

El doctor català, amb experiència en la gestió l'administració sanitària, completa la cúpula de l'equipament transfronterer

Hospital de Cerdanya (Foto d'arxiu/ACN)
Hospital de Cerdanya (Foto d'arxiu/ACN)
03/09/2020 17:37

El doctor Xavier Conill ha estat nomenat director general adjunt de l'Hospital de Cerdanya, completant-ne així la cúpula de l'equipament transfronterer que encapçala, per primera vegada, un facultatiu francès, Vincent Rouvet. Conill coneix el projecte del centre sanitari des d'abans de la seva obertura, ja que va participar en la confecció del pla de viabilitat, el concurs d'idees del projecte arquitectònic i el pla funcional del 2005.

El doctor català aportarà la seva experiència en el camp de la gestió, tant en hospitals com des de l'administració, tenint en compte que, en el Servei Català de la Salut, ha estat tècnic de la Unitat d'Atenció Hospitalària, subdirector de l'Àrea Sanitària, cap del Gabinet de Direcció i cap de la Secretaria tècnica.

De la seva primera etapa en el projecte del transfronterer, Conill destaca la seva participació en la preparació del conveni i estatuts que, ja sota la forma jurídica de dret europeu AECT, van determinar l'actual estructura societària de l'hospital, el primer d'aquestes característiques a Europa. Ara, en el moment de prendre possessió de la seva nova responsabilitat, s'ha mostrat "il·lusionat".

Conill també ha afirmat que fa front a aquesta tasca "des d'un esperit de servei a la població de la Cerdanya, davant del repte de construir un model diferent de col·laboració més enllà de les fronteres, atenció als professionals de l'hospital i a un projecte que està destinat a ser l'exemple de l'Europa dels ciutadans”.

El doctor Xavier Conell també ha treballat, en el sector salut, en la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l'Institut de Diagnòstic per la Imatge i les empreses de serveis Nexus i Nexux Aegerus.

Mostrar formulari de contacte