Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xavier Llobet i Núria Pubill guanyen el desè Triatló de Puigcerdà

Xavier Llobet i Núria Pubill guanyen el desè Triatló de Puigcerdà

28/06/2010 16:18

Xavier Llobet, el Club Triatló Manresa, i Núria Pubill, de Sant Joan de les Abadesses, han estat els guanyadors del desè Triatló de Puigcerdà, que s'ha disputat aquest diumenge.

Llobet va completar en una hora justa els 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres a peu de què constava la prova. A poc més d'un minut van arribar Àngel Nevado, del Triatló Navàs, i Drajer León, del Reus Ploms.

En categoria femenina, Pubill va marcar 1 hora i 11 minuts. La seva companya d'equip Alba Xandri va ser tercera, i el segon lloc va ser per a Montse Martínez, del Reus Ploms. Ambdues van arribar pocs segons després de la guanyadora.