Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada al CETAP sobre la normativa específica de consum per a bars i restaurants

Xerrada al CETAP sobre la normativa específica de consum per a bars i restaurants

La conferència, a càrrec de Sílvia Parramon, s'ha emmarcat en el cicle 'Esmorzars dels divendres al CETAP' Pròximament es faran xerrades dirigides a comerciants (27 de març) i empresaris (17 d'abril)

CETAP - Xerrada sobre consum
CETAP - Xerrada sobre consum
20/02/2015 12:40

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU), en col•laboració amb diverses institucions i entitats, ha iniciat aquest divendres una nova edició del programa “Esmorzars dels divendres al CETAP”. La primera xerrada, a càrrec de la tècnica de Consum del CCAU, Sílvia Parramon, s'ha centrat en la normativa de consum per a bars i restaurants.

La conferència ha servit per explicar la nova reglamentació europea sobre aliments al.lègics o intoleràncies, els preus (que han de ser sempre amb IVA), els tiquets de caixa i les factures, com s'ha de dur a terme el pagament amb targeta de crèdit o dèbit, i els requisits lingüístics. Parramon també ha parlat dels fulls de reclamació o denúncies i la mediació i l'arbitratge de consum.

Els "Esmorzars del divendres al CETAP" és una iniciativa que té com a objectiu assessorar els emprenedors i els petits empresaris del territori en qüestions que els afecten directament, amb un format diferent dels habituals. El nou cicle inclourà dues xerrades més, una d'elles sobre la normativa de consum dirigida a comerciants (27 de març) i l'altra sobre la normativa de consum orientada a empresaris i emprenedors liberals (17 d'abril).

Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a professionals dels diversos sectors, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, cal confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat.

La iniciativa està emmarcada dins del programa Catalunya Emprèn i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Mostrar formulari de contacte