Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada informativa a Urús sobre la consulta per la independència de Catalunya

Xerrada informativa a Urús sobre la consulta per la independència de Catalunya

21/05/2010 11:15

La Plataforma Urús Decideix organitza aquest dissabte, 22 de maig, un acte informatiu sobre la consulta per la independència, que es farà el pròxim 20 de juny. La presentació de la plataforma tindrà lloc a les vuit del vespre al local situat sota l'edifici de l'ajuntament.

A l'acte hi intervindran membres de la coordinadora comarcal Cerdanya Decideix, de la plataforma Prats i Sansor Decideix -promotora de la consulta al poble de Prats i Sansor el passat 25 d'Abril amb un resultat d'un 46,08% de participació- i els membres de la plataforma Urús Decideix.

La xerrada vol informar al poble i a tots els assistents sobre el referèndum. S'explicarà els orígens de la coordinadora comarcal, les motivacions i raons que l'han feta possible i tot el procés que s'ha seguit des de la seva creació. Per la seva banda, els membres de Prats aportaran l'experiència viscuda el passat 25 d'abril i com s'ha aconseguit mobilitzar els ciutadans "tenint en compte les circumstàncies i difusió de les consultes, sense cap suport institucional, econòmic ni mediàtic com tenen totes les jornades electorals habituals".

Mostrar formulari de contacte