Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada per analitzar el futur de les microempreses i PIMES

Xerrada per analitzar el futur de les microempreses i PIMES

El professor de la UOC Joan Torrent explicarà la importància de les TIC i el treball en xarxa per superar la crisi La conferència serà dilluns vinent, dia 27, al Telecentre
Carrer Major
20/02/2012 16:14

El Telecentre de l’Alt Urgell prepara per dilluns vinent una xerrada sobre el futur de les microempreses i les PIMES. El professor Joan Torrent analitzarà "l'actual moment de crisi que es manifesta tant en els mercats financers com en el model de creixement i en la globalització".

Torrent analitzarà la importància de les tecnologies de la comunicació (TIC) i el paper de la petita empresa en l’economia catalana. Concretament, com el treball en xarxa pot ser un factor clau per a la construcció de nous models que permetin superar les actuals circumstàncies.

Joan Torrent Sellens és doctor en Societat de la Informació i el Coneixement per la Universitat Oberta de Catalunya, a més de llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Màster en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment dirigeix la Business School de la UOC. És també director del Grup de Recerca Interdisciplinària sobre les TIC i professor dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC.

La xerrada serà el dia 27 a les 8 del vespre. L’acte és coorganitzat pel Consell Comarcal i la UOC. Les persones interessades a assistir-hi ho poden confirmar-ho al telèfon 973 35 57 09 o a l’adreça de correu electrònic telecentre@ccau.cat.

Mostrar formulari de contacte