Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Xerrada sobre cardiologia i esport per a famílies

Xerrada sobre cardiologia i esport per a famílies

La doctora Geòrgia Sarquella Brugada i el pediatre Jordi Fàbrega donaran consells sobre com els infants poden de fer exercici. La nova activitat de l'Escola de Pares és aquest dijous a les 7 de tarda al CETAP

Escola de Pares - Esport i salut
Escola de Pares - Esport i salut
08/06/2016 18:09

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell ha programat per aquest dijous una nova xerrada que porta per títol ‘Esport i Salut en nens i joves’. Aquesta sessió sobre cardiologia i esport per a famílies anirà a càrrec de la doctora Geòrgia Sarquella Brugada, cardiòloga pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i el doctor Jordi Fàbrega, director assistencial de la Fundació Sant Hospital i de Pediatria dels Pirineus. L'acte, obert a tothom, serà a les 7 de la tarda a l'auditori del CETAP-Telecentre.

Els assistents podran conèixer de la mà d’ambdós metges especialistes quins són els beneficis de l’esport en els infants, com també si l’activitat física és sempre recomanable en aquesta franja d’edat. En la xerrada també s’explicarà si tots els infants poden fer esport i si requereixen controls quan practiquen alguna activitat esportiva, segons informa l'Ajuntament.

L'Escola de Pares és una iniciativa oberta i de cooperació entre el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament urgellenc, emmarcada en el Pla Educatiu d'Entorn.

Mostrar formulari de contacte