Eines personals

Sou a: Inici / Agenda / Formació: 'Elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica', a Bellestar

Formació: 'Elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica', a Bellestar

Dates: 15, 16, 17, 23, 24 i 25 d'octubre. Lloc: Escola Agrària del Pirineu

Detalls de l'event
Quan 14/10/2024 a a
15/10/2024 a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Formació: 'Elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica', a càrrec del tècnic formatger Patricke Anglade, a Bellestar.

Dates i horaris: 

Dimarts 15 d'octubre: de 10 a 18 hores.

Dimecres 16 d'octubre: de 9 a 18 hores.

Dijous 17 d'octubre: de 9 a 14 hores.

Dimecres 23 d'octubre: de 10 a 18 hores.

Dijous 24 d'octubre: de 9 a 18 hores.

Divendres 25 d'octubre: de 9 a 14 hores.

Durada: 40 hores.

Cost del curs: 54 euros.

Lloc: Escola Agrària del Pirineu.

Inscripcions al curs: https://tuit.cat/9Nwuk

Més informació a https://tuit.cat/7BOdN

Mostrar formulari de contacte