Formació: 'Elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica', a Bellestar
Dates: 15, 16, 17, 23, 24 i 25 d'octubre. Lloc: Escola Agrària del Pirineu
Formació: 'Elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica', a càrrec del tècnic formatger Patricke Anglade, a Bellestar.
Dates i horaris:
Dimarts 15 d'octubre: de 10 a 18 hores.
Dimecres 16 d'octubre: de 9 a 18 hores.
Dijous 17 d'octubre: de 9 a 14 hores.
Dimecres 23 d'octubre: de 10 a 18 hores.
Dijous 24 d'octubre: de 9 a 18 hores.
Divendres 25 d'octubre: de 9 a 14 hores.
Durada: 40 hores.
Cost del curs: 54 euros.
Lloc: Escola Agrària del Pirineu.
Inscripcions al curs: https://tuit.cat/9Nwuk
Més informació a https://tuit.cat/7BOdN