Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Especials / Carretera i Manta de RàdioSeu - Estiu 2007

Carretera i Manta de RàdioSeu - Estiu 2007

'CARRETERA I MANTA' AGRAEIX EL SUPORT DELS OIENTS, I TAMBÉ DELS PATROCINADORS DEL PROGRAMA:

Viatges CadíTours, Disseny la Seu, Pizzeria Via Fonte, Electrònica Simac,

Pastisseria Vilarrubla, Autoescola Pirineus i Parc Olímpic del Segre.

El programa-concurs de RàdioSeu Carretera i Manta va acomiadar la seva dotzena edició amb l’entrega d’una aportació econòmica de 440 euros a l’ONG local La Seu Solidària. La donació es va fer en base al nombre de trucades rebudes al programa, que finalment van ser prop de 1.400, i gràcies a la col.laboració d'ELECTRÒNICA SIMAC.

L’entrega del xec es va fer a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. En representació de La Seu Solidària va recollir el taló Marta Agudelo.

En l’acte també es va sortejar el viatge a les Illes Canàries per a dues persones, ofert per CADÍTOURS, entre totes les trucades rebudes a Carretera i Manta. La guanyadora d'enguany ha estat Carmen Navinés. Més de setanta persones diferents optaven al premi.

Alhora, es va sortejar una llicència de conducció finançada per AUTOESCOLA PIRINEUS, que va guanyar Esteve Mateu; una bànua de llit de DISSENY LA SEU, que es va endur Jordi Besora; i una coca artesana de PASTISSERIA VILARRUBLA, que va recollir Pili Pérez. Aquest obsequis finals servien per completar els més de 300 premis que el programa ha donat aquest estiu als oients, entre els quals hi havia abonaments per a la piscina municipal, samarretes, descomptes en comerços, sopars, productes alimentaris artesans, baixades de ràfting i entrades per a concerts, teatre i cinema.

Al llarg de l’estiu 'Carretera i Manta' ha ofert més de 70 entrevistes sobre temes de la Seu, l’Alt Urgell i el Pirineu. Entre d’altres, han passat pel programa el periodista Manuel Campo Vidal, els exjugadors de bàsquet Joan Creus i Andrés Jiménez, la companyia Teatre de Guerrilla, l’expert en canvi climàtic Josep Enric Llebot, el patriarca gitano de Lleida Antonio Salazar i l’exjugador internacional d’hoquei patins Joan Torner.

Audios

  • Introducció Carretera i Manta 2007

Mostrar formulari de contacte