Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Especials / Especials2 / Programació de RàdioSeu - Temporada 2010-11

Programació de RàdioSeu - Temporada 2010-11

RàdioSeu (107.2 FM) estrena aquesta setmana la programació de la nova temporada 2010-11. L'emissora municipal segueix incorporant col.laboradors i manté bona part dels habituals.

120 per cent

El magazín 120 per Cent, dirigit i presentat per Ignasi Cervera, s’emet de les 11.20 a les 13.00 i té com a principal novetat els espais sobre salut, amb la col.laboració del Sant Hospital de la Seu (segon dimarts de mes), les terapeutes Teresa Ribó i Judit Corominas (tercer dimecres de mes) i el pediatra de Sant Joan de Déu Santiago García-Tornel (últim dimecres de mes). També s’incorpora, l’últim dimecres de mes, ‘Fem Empresa’, en col.laboració amb l’AEAU. Se sumen a un gran nombre de col.laboradors que tracten temes com ara política local, queixes ciutadanes, gent gran, el temps, l’esport, el món rural, les mascotes i el patrimoni. L’oferta es complementa cada dia amb les entrevistes d’actualitat i els espais d’agenda, cartellera i petits anuncis, presentats per Glòria González.

Entre les veus habituals al migdia hi ha Àngel Rubio, Amadeu Gallart, Jaume Bertran, Pep Miñambres, Vicenç Ripoll, César Isla, Joan Bagaria, Montse Eroles, M.Carmen Carbonell, Josep M. Gasca, Carles Gascón, Montse Rollán, Genisa G. Carricondo i Teresa Vilaró. Marià Cerqueda, que fins ara ja oferia el programa literari Tast de lletres proposarà també l’espai Cançó amb lletra.

Informatius

Una altra novetat és la renovació de la imatge sonora dels informatius, dirigits per Marta Pujantell. La informació local continua sent el tret diferencial de l’emissora, amb butlletins a les 09.05, les 10.05, les 11.05, les 12.00, les 17.00 i les 20.00 del vespre, a més a més dels resums de la 1 del migdia i les 7 de la tarda. Les notícies compten amb la predicció meteorològica de Nèstor Gómez, que es pot escoltar en el butlletí de les 11 del matí i a la una del migdia.

Programació de tarda

Pel que fa a la tarda, de 6 a 7, Glòria González presenta La Tria, amb espais per al cinema, la tele, els famosos, els Petits Anuncis i l'agenda d'activitats.

A la franja del vespre, la principal novetat és un programa de música clàssica a càrrec d’Enric Riu, que oferirà cada quinze dies El Galliner, que s’emetrà els dimecres a les 20.15 hores. D’altra banda, aquesta temporada s’estrena el programa de música electrònica Wake Up!, amb el DJ professional Dave López i la col.laboració d’Anna Bigordà. L’horari serà tots els dijous a partir de les 22.00 hores de la nit, enllaçant amb Dance Music, que suma ja 18 temporades en antena.

Els altres espais del vespre, entre les 19.00 i les 21.00 són: els dilluns, EDFOR (19.15) i Tertúlia a 5 (20.15); els dimarts, un nou programa d’esport i humor 'Poliesportiu i més', amb Sergi Cava i Toñi Cabello; els dijous L’hora hispana; i els divendres, Claqueta, Huracat i Seu Rock. Encara cal concretar l’horari d’emissió del programa Bàsquet de 3, que començarà la setmana que ve.

Fem dissabte

Els dissabtes, RàdioSeu també emet en directe, amb el Fem dissabte de Glòria González (de 10.00 a 14.00) i amb la retransmissió dels partits del Cadí La Seu. Un programa que es manté és El bagul dels contes, amb Genissa Gonzàlez Carricondo i Montse Rollán. L’espai també es podrà escoltar, a més dels dissabtes, els dilluns a les 17.30 hores. En aquesta franja horària destaca la continuïtat del programa A peu pels camins del cançoner, d’Artur Blasco; Espai Brudieu, de Josep Maria Sauret; Tast de lletres, de Marià Cerqueda; i un espai dedicat a la sardana, Sardaneseu.

Internet

A més a més, RàdioSeu continua creixent a través d’internet, amb la pàgina web (www.radioseu.cat) convertida en referent informatiu de la Seu i l’Alt Urgell; i per la xarxa social Facebook, on precisament des d’aquesta setmana l’emissora ja té més de 3.000 amics.

Galeria d'imatges

Mostrar formulari de contacte