Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / ‘Com acompanyar en el dol als infants’, nova xerrada de l’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell

‘Com acompanyar en el dol als infants’, nova xerrada de l’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell

La sessió, aquest dimarts vinent a la Biblioteca Sant Agustí, anirà a càrrec de Mercè Navarro, psicòloga d'equips d’atenció psicosocial

'Com acompanyar en el dol als infants'
'Com acompanyar en el dol als infants'
24/02/2023 13:55

L'Escola de Famílies organitza aquest dimarts vinent dia 28, a les 7 de la tarda a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell. la xerrada ‘Com acompanyar en el dol als infants', a càrrec de Mercè Navarro, psicòloga dels equips d’atenció psicosocial de Domusvi i Fundació la Caixa. 

L'activitat és gratuïta i s’adreça a les famílies urgellenques. S'hi tractarà situacions que poden ser traumàtiques per als menors com ara pèrdues, mort d'éssers estimats, separacions o migracions. Com en cada sessió, s’ofereix un servei de guarda d’infants amb prèvia reserva, enviant un correu a: pee@aj-laseu.cat indicant nom i cognom de l’infant, edat i telèfon de contacte. 

El conjunt de xerrades és coordinat pel Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell, amb la col·laboració del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya i la Biblioteca Sant Agustí, i és finançada pel programa 'Corresponsables' del Ministeri d'Igualtat espanyol.

 

Mostrar formulari de contacte