Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 215 infants participen als Casals d'Estiu municipals de la Seu

215 infants participen als Casals d'Estiu municipals de la Seu

Els participants es divideixen en torns i faran activitats amb els gegants com a tema central El servei va destinat sobretot a les famílies que necessiten omplir el temps de vacances escolars  
Casals d'Estiu
02/07/2010 16:53

Un total de 215 infants de 3 a 12 anys participaran enguany en els Casals d'Estiu que organitza la regidoria de Joventut i Infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Des de l'1 de juliol i fins al 3 de setembre, una mitjana de 120 nens i nenes per torn prendran part en aquesta oferta de lleure, que torna a ubicar-se al CEIP Pau Claris.

23 monitors, dels quals el 10 són titulats en lleure i 13 pre-monitors, organitzaran durant els mesos d'estiu activitats diverses, com ara excursions, anar a la piscina, tallers, jocs i dansa, piragües i ràfting, gimcanes, sortides en bicicleta i visites per la ciutat. Per cada torn quinzenal hi treballaran 15 monitors amb el suport d'una mitjana de 4 pre-monitors per torn.

Com a novetat, els infants conformaran quatre grups d'edat diferents en cada quinzena: els petits, els mitjans, els alevins i els grans. El centre d'interès que s'ha triat per aquest estiu són els gegants arreu del món. El mes de juliol es faran activitats relacionades amb amb el continent asiàtic, com tallers d'escriptura xinesa, mandales, d'atrapasomnis i de danses índies, entre d'altres. L'eix de les activitats del mes d'agost giraran entorn a l'Àfrica. Es muntarà un soc àrab i es realitzaran tallers de danses africanes, així com un taller per elaborar un gegantó.

Mireia Pellicer, regidora de Joventut i Infància de l'Ajuntament urgellenc subratlla que 'el Casal d'Estiu de la Seu és una activitat totalment consolidada, tant per la necessitat de les famílies d'omplir el temps de vacances escolars amb recursos lúdico-educatius per als seus fills i filles, com pel fet que l'experiència al llarg de vint anys avala el servei que es dur a terme, no només per als familiars, sinó especialment per als infants, que són als qui s'adreça la tasca diària'.

I com ja és tradicional, el Casal d'Estiu Municipal de la Seu d'Urgell celebrarà una festa de fi de casal i una rua pels carrers de la ciutat que tindrà lloc divendres 27 d'agost.

Mostrar formulari de contacte