Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 28 equips d'arreu de Catalunya i l'Aragó al Torneig de Nadal del Sedis

28 equips d'arreu de Catalunya i l'Aragó al Torneig de Nadal del Sedis

La competició comptarà amb l'entrenador de l'Assígnia Manresa, Jaume Ponsarnau, que oferirà una xerrada tècnica Els partits es jugaran entre dimarts i divendres vinent, durant tot el dia, al Palau d'Esports de la Seu

Palau d'Esports de la Seu
Palau d'Esports de la Seu
23/12/2011 10:46

28 equips, més de 325 esportistes, 50 entrenadors i uns 500 acompanyants participaran a l'onzè Torneig de Nadal del Sedis Bàsquet, que es disputarà entre aquest dimarts dia 27 i divendres dia 30 al Palau d'Esports de la Seu. La competició infantil s'ha convertit en un referent a tot Catalunya.

Enguany hi haurà 16 equips masculins i 12 de femenins. Més de 50 voluntaris s'ocuparan dels aspectes esportius, competitius,organitzatius i lúdics del torneig.

Una de les novetats destacades serà la presència de l'entrenador de l'Assígnia Manresa, el targarí Jaume Ponsarnau. El tècnic de la Lliga ACB impartirà dijous una xerrada per als entrenadors dels clubs participants.

Els equips del Sedis estaran novament representats a les dues categories. A nivell masculí, també hi participen La Salle Manresa (amb dos equips), UE Mataró, CB Castellbisbal, Cervera, Círcol Catòlic, Molins de Rei, Paidos Sant Fruitós, Vilassar, Llefià, Corbera, Lleida Basquetbol, CB Vic i Argentona.

En categoria femenina, hi haurà dos equips del CB Vilassar de Dalt, del CB Vic i del Stadium Casablanca de Saragossa, juntament amb els equips de Mataró, La Salle Manresa, Corbera, Bàsquet Sama i Castellbisbal.

Tots els participants disputaran un mínim de cinc i un màxim de sis partits, en funció de si arriben a les finals. A més a més, l’organització oferirà activitats com ara competicions individuals i la projecció d’una pel•lícula.

Mostrar formulari de contacte