Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 65 professors participen a l'Escola d'Estiu de Bellestar

65 professors participen a l'Escola d'Estiu de Bellestar

S'hi combinen cursos de formació i activitats lúdico-culturals
Escola de Capacitació Agrària
11/07/2007 14:06

L’Escola de Capacitació Agrària del Pirineu, a Bellestar, acull des d’ahir i fins divendres l’Escola d’Estiu dels catorze centres de formació agrària del departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat. Més de mig centenar de professors d'arreu de Catalunya combinen aquests dies a la comarca cursos formatius amb activitats lúdico-culturals, com són visites turístiques, ràfting o excursions.

El programa de l'Escola d'Estiu pretén actualitzar els coneixements del professorat en àmbits com l’assessorament agrari, la remodelació dels continguts als cicles formatius, el reciclatge dels professionals o la participació en projectes agraris europeus. Segons ha explicat el responsable de Programació i Innovació Pedagògica del Servei de Formació Agrària, Lluís Mauri, un dels punts novedosos és el suport a la incorporació dels joves a l’agricultura, que presenta com a novetat principal el fet que el departament posarà a disposició dels nous emprenedors un professor tutor per a elaborar un pla d’empresa i aconseguir un nivell de formació personalitzat que li permeti accedir als ajuts institucionals.

Els seminaris de l'Escola d'Estiu també inclouen xerrades amb psicopedagogs sobre temes com “Els nous adolescents i els conflictes a l’aula”.

Mostrar formulari de contacte